Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν την συναυλία των Guns ‘N Roses στο ΟΑΚΑ και τα μέτρα για τον καύσωνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 15:13 Οι τελευταίες ετοιμασίες πριν την συναυλία των Guns ‘N Roses στο ΟΑΚΑ και τα μέτρα για τον καύσωνα

Πόση ζέστη να αντέξει αυτή η πόλη;

Ένα από τα πιο διάσημα συγκροτήματα ροκ μουσικής στον κόσμο ετοιμάζεται να "βάλει φωτιά" στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, με την live εμφάνισή του, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου.

Οι εκρηκτικοί Guns ‘N Roses αναμένεται να αποθεωθούν από χιλιάδες funs τους και οι διοργανωτές λόγω του σφοδρού κύματος καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα παίρνουν έκτακτα μέτρα.

Έτσι, η μπάντα αντί για τις 20.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα ανέβει στη σκηνή στις 20.30, όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος.

Δείτε βίντεο από το up stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση