Τέτοια τάξη, τέτοια ομορφιά μόνο στην Αρβανιτιά... ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 11:11 Τέτοια τάξη, τέτοια ομορφιά μόνο στην Αρβανιτιά... ΒΙΝΤΕΟ

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σλόγκαν της εποχής μας είναι αυτό που είχε ακουστεί κατά την περίοδο της πανδημίας και έλεγε "Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά".

Αυτό λοιπόν το σλόγκαν ταιριάζει γάντι σε μια από τις ομορφότερες παραλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την Αρβανιτιά Ναυπλίου.

Μια εκπληκτική παραλία που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το Φρούριο της Ακροναυπλίας και ταιριάζει με απόλυτο τρόπο το μοναδικό Ελληνικό γαλάζιο με την ιστορία της πατρίδας μας.

Μια παραλία πραγματική χρονομηχανή καθώς οι λουόμενοι όπου και αν στρέψουν το κεφάλι τους ατενίζουν κομμάτια της παλαιάς αλλά και νεώτερης ιστορίας του πανέμορφου Ναυπλίου καθώς το πάλαι ποτέ επιβλητικό Ξενία Ναυπλίου σήμερα κυριολεκτικά ρημάζει και ας ατενίζει την πόλη από την πιο ειδυλλιακή τοποθεσία.

Δείτε το βίντεο από την ομάδα του Up Stories:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση