Ναύπλιο: Η στιγμή που ο δήμαρχος πετά σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι πολιτικού του αντιπάλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 10:44 Ναύπλιο: Η στιγμή που ο δήμαρχος πετά σκουπίδια και περιττώματα στο σπίτι πολιτικού του αντιπάλου

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το στιγμιότυπο...

Τη στιγμή κατά την οποία ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, πετά σκουπίδια και περιττώματα έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου, κατέγραψε σε βίντεο κάμερα ασφαλείας. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται πως ο Δημήτρης Κωστούρος περνά με το αυτοκίνητό του και πετά από το παράθυρο δύο σακούλες με σκουπίδια, ενώ η μία έχει και περιττώματα τα οποία σκορπίζονται στην είσοδο του σπιτιού του πολιτικού του αντιπάλου, Δημήτρη Ορφανού, λίγες εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Περιοριστικά μέτρα στον δήμαρχο - Παραδέχτηκε όσα του καταλογίστηκαν

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κωστούρος παραδέχθηκε όσα του καταλογίστηκαν, ενώ σε βάρος του ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα.

Με δημόσια δήλωσή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

»Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

τούρος περνά με το αυτοκίνητό του και πετά από το παράθυρο δύο σακούλες με σκουπίδια, ενώ η μία έχει και περιττώματα τα οποία σκορπίζονται στην είσοδο του σπιτιού του πολιτικού του αντιπάλου, Δημήτρη Ορφανού, λίγες εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Ορφανός είχε καταθέσει αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει το σπίτι του ο Δημήτρης Κωστούρος, τα οποία και έγιναν δεκτά. 

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής υποχρεώθηκε σε απαγόρευση διέλευσης από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων, καθώς επίσης του απαγορεύτηκαν αντίστοιχες προκλητικές και παράνομες ενέργειες προς το πρόσωπό του, επισήμανε περαιτέρω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Πηγή: Lifo

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση