«Φρένο» στα περί ανασχηματισμού από κυβερνητικά στελέχη: Προέχουν οι δομές και όχι τα πρόσωπα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 20:51 «Φρένο» στα περί ανασχηματισμού από κυβερνητικά στελέχη: Προέχουν οι δομές και όχι τα πρόσωπα

Τι απάντησαν στους πολιτικούς συντάκτες έξω από το προεδρικό μέγαρο μετά την ορκωμοσία του Χρήστου Στυλιανίδη

Απαντήσεις στα σενάρια των ημερών για παρεμβάσεις στο κυβερνητικό σχήμα έδωσαν σήμερα το απόγευμα κυβερνητικά στελέχη, μετά την ορκωμοσία του Χρήστου Στυλιανίδη ως νέου υπουργού Ναυτιλίας.

«Θα ακούσετε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τι έχει να πει για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη. Παράλληλα, σε ερώτηση αν επίκεινται και παρεμβάσεις στο κυβερνητικό σχήμα το επόμενο διάστημα απαντούσαν «Προέχουν οι δομές και όχι τα πρόσωπα αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση