Δείτε live την εξειδίκευση για το «ξεπάγωμα» τριετιών - Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα αναδρομικότητας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:35 Δείτε live την εξειδίκευση για το «ξεπάγωμα» τριετιών - Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα αναδρομικότητας

Δείτε live την εξειδίκευση για το «ξεπάγωμα» τριετιών - Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ζήτημα αναδρομικότητας

Το «ξεπάγωμα» των τριετιών από την 1η Ιανουαρίου 2024 και κάθε επιδόματος προϋπηρεσίας, που βρισκόταν σε αναστολή από το 2012, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Πολλοί θα σταθείτε στην αναδρομικότητα: Η πράξη υπουργικού συμβουλίου του 2012 προχώρησε σε αναστολή της εφαρμογής των τριετών έως ότου η οικονομία θα επέτρεπε αυτή την άρση της αναστολής. Ουδέποτε η αναστολή δημιουργεί ζητήματα αναδρομικότητας γιατί δεν θα είχε νόημα» ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξη τύπου μαζί με τους υφυπουργούς Βασίλη Σπανάκη, Πάνο Τσακλόγλου και τους γενικούς γραμματείς Άννα Στρατινάκη και Νίκο Μηλαπίδη.

Δείτε live

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση