Πειραιάς: "Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος"-Ο 68χρονος τα 'χε βάλει και με τον κομμωτή για το κλιματιστικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 20:56 Πειραιάς: "Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος"-Ο 68χρονος τα 'χε βάλει και με τον κομμωτή για το κλιματιστικό

Ο ηλικιωμένος άνδρας που διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα μετακόμισε πάνω από το κομμωτήριο πριν από δέκα χρόνια. Από τότε άρχισαν και οι φασαρίες.

Με όλους στη γειτονιά και την πολυκατοικία που διέμενε φαίνεται πως τα είχε βάλει ο 68χρονος, που δολοφόνησε στυγνά με καραμπίνα, τον 39χρονο Βαγγέλη, πατέρα τριών παιδιών, σε υπαίθριο πάρκινγκ του Πειραιά. Ο 68χρονος δημιουργούσε πολλά προβλήματα και επεισόδια και ένας εξ αυτών ήταν και ο Σταύρος, που διατηρεί κομμωτήριο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Live News του Mega, θα μπορούσε άνετα να βρισκόταν στη θέση του άτυχου Βαγγέλη και να του είχε ρίξει με την καραμπίνα που κατείχε παράνομα.

 

"Νομίζω ότι πολύ άνετα θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση του Βαγγέλη. Το μένος που είχε απέναντί μου ήταν πολύ μεγαλύτερο".

Όσο για τον λόγο για τον οποίο τα είχε βάλει μαζί του ο 68χρονος; Για το κλιματιστικό, καθώς υποστήριζε πως έκανε φασαρία και τον ενοχλούσε, με αποτέλεσμα να δέχεται απειλές επί καθημερινής βάσεως.

"Όσα χρόνια λειτουργούσα πριν να έρθει ο συγκεκριμένος κύριος δεν ενοχλούσα κανέναν. Από τη στιγμή που ήρθε γενικά υπήρχαν προβλήματα στην πολυκατοικία και στη γειτονιά", ανέφερε ο Σταύρος.

39χρονος - Πειραιάς

Ο ηλικιωμένος άνδρας που διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα μετακόμισε πάνω από το κομμωτήριο του πριν από δέκα χρόνια. Από τότε άρχισαν και οι φασαρίες. Έγινε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές και ο 68χρονος καταδικάστηκε για τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, παρατηρούσε το τελευταίο διάστημα πως ο 68χρονος προσπαθούσε να διαπληκτιστεί με τον άτυχο 39χρονο, που δούλευε τα τελευταία 5 χρόνια στο υπαίθριο πάρκινγκ.

"Το τελευταίο διάστημα είχε ένα αλισβερίσι να το πω, προσπαθούσε να ενοχλήσει τον Βαγγέλη, το θύμα", συμπλήρωσε.

Μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ο 68χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή.

"Ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον Ράμπο"

Συντετριμμένος ο αδελφός του 39χρονου Βαγγέλη ανέφερε στο Live News: "Ο αδελφός μου δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα για αυτόν τον άνδρα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο τύπος που παρίστανε τον "Ράμπο". Δούλευε πέντε χρόνια σε αυτό το πάρκινγκ ο αδελφός μου. Στη γειτονιά ήταν πολύ αγαπητός".

Ανέφερε στη συνέχεια: "Μάθαμε αργότερα πως ο δολοφόνος του αδελφού μου, τα είχε βάλει με όλη τη γειτονιά. Τι να ζητήσουμε σαν οικογένεια; Χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος με τρία μικρά παιδιά. Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Περιμένουμε ακόμα να κηδέψουμε τον αδελφό μου".

"Με έβριζαν, με έφτυναν και με κοροϊδεύαν"

"Συνεχώς με έβριζαν, με έφτυναν και με κοροϊδεύαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά εξοργίστηκα", ανέφερε ο 68χρονος δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Γείτονες περιγράφουν τον κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο ψυχρό, αμίλητο και επιθετικό που επιδίωκε συνεχώς φασαρίες.

πηγή: Live News, thetoc.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση