Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου - Η Μάγδα Φύσσα φιλά το μνημείο του στο Κερατσίνι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:05 Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου - Η Μάγδα Φύσσα φιλά το μνημείο του στο Κερατσίνι

Η Μάγδα Φύσσα βρέθηκε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο γιος της πριν από δέκα χρόνια - 11 προσαγωγές από την ΕΛΑΣ, η μία μετατράπηκε σε σύλληψη

Συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οργανώθηκε από συγγενείς, φίλους και οργανώσεις.

Παρά τα δεκα χρόνια που πέρασαν από τη δολοφονία , κανείς δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα και αρκετός κόσμος πήγε σήμερα στο Κερατσίνι, για να αφήσει ένα λουλούδι…

Ανάμεσά τους, ο πατέρας του Παναγιώτης Φύσσας και η μητέρα του Μάγδα. Μόλις βρέθηκε στην οδό «Παύλου Φύσσα», όπως έχει μετονομαστεί η οδός Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, η Μάγδα Φύσσα φίλησε το μνημείο που είναι αφιερωμένο στο δολοφονημένο γιο της.

Δείτε φωτογραφίες

 
magda_fyssa__1_
magda_fyssa__2_
magda_fyssa__3_
magda_fyssa_arthro

 

 
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που έγινε στο μνημείο του αδικοχαμένου μουσικού, στο σημείο που δέχτηκε τα δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρι, απεύθυναν χαιρετισμούς ο σύλλογος πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας τα μέλη των φορέων και των συλλογικοτήτων που συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Παύλου Φύσσα ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς. Στην κεφαλή της πορείας ήταν οι γονείς του αδικοχαμένου Παύλου.

 

 

 

IMG_9445
IMG_9446

Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» παρέμειναν κλειστοί από τις 15.30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων.

Στο περιθώριο της πορείας για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγιναν  11 προσαγωγές και μια σύλληψη από την ΕΛΑΣ.

Οι έξι προσαγωγές έγιναν πριν από την συγκέντρωση. Οι υπόλοιπες πέντες - εκ των οποίων η μια μετατράπηκε σε σύλληψη για απείθεια - έγιναν σε παρακείμενο δρόμο κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση