Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παραλίγο να παρασύρει πελάτες ψητοπωλείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 11:03 Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παραλίγο να παρασύρει πελάτες ψητοπωλείου

Από θαύμα γλίτωσαν οι πελάτες ενός ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, όταν αυτοκίνητο λίγο έλειψε να πέσει πάνω τους.

Σοκάρουν τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας από ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.Την ώρα που ο κόσμος έτρωγε στα εξωτερικά τραπέζια ψητοπωλείου, ένα αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω τους.

Συγκεκριμένα, ακριβώς δίπλα από εκεί που έτρωγαν, ένα αυτοκίνητο έπεσε σε σταθμευμένο ΙΧ, ακριβώς δίπλα στο πεζοδρόμιο, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και ενώ τα τραπέζια ήταν γεμάτα.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός, με πολλούς να «παγώνουν» από τις εικόνες που εκτυλίσσονταν μπροστά τους. Οι πελάτες μετά τη σύγκρουση πετάχτηκαν από τις θέσεις τους.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί το πώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση