Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Βίντεο και φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 22:55 Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: ΙΧ «μπούκαρε» σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα - Βίντεο και φωτογραφίες

Δεν υπήρξαν τραυματίες - Η γυναίκα οδηγός του ΙΧ είχε προκαλέσει άλλο ατύχημα νωρίτερα και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει - Μετά το νέο τροχαίο, βγήκε από το όχημά της και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τη σταμάτησαν οι παρευρισκόμενοι και οι αστυνομικοί

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, από το οποίο δεν προέκυψαν, ευτυχώς, τραυματίες.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 7, ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε προκαλέσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα άλλο ατύχημα στην οδό Αγίου Γερασίμου και οδηγούσε μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, προσπάθησε να ξεφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα στο αστικό ιστό και σε σημείο που συνήθως τέτοια ώρα κυκλοφορεί αρκετός κόσμος.troxaio1_2

troxaio2_2
troxaio3_2
 
Ωστόσο, η οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο, «μπούκαρε» σε ένα παρκάκι και αφού «ξήλωσε» μερικά παγκάκια και κάδους, βγήκε στη Γρ. Λαμπράκη και έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα οχήματα και σε ένα ταξί που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.
glyfada4_2
glyfada10_2
g_yfada1_2
glyfada2_2
 

Και αφού διαπίστωσε πως δεν είχε τραυματιστεί, η γυναίκα βγήκε ατάραχη από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε να διαφύγει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

 
glyfada11_2
glyfada3_2
glyfada5_2

Ωστόσο, κάποια άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της και την ακινητοποιήσαν, μέχρι να φτάσουν άντρες της αστυνομίας για να την παραλάβουν και να την οδηγήσουν στο τμήμα για εξηγήσεις.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση