ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Δύο αδέλφια κρατούσαν όμηρους δέκα μετανάστες και τους χτυπούσαν με ξύλα

Θεσσαλονίκη: Δύο αδέλφια κρατούσαν όμηρους δέκα μετανάστες και τους χτυπούσαν με ξύλα

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ρομά, ενώ εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα το οποίο διακινεί παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες από τον Έβρο.

Δύο αδέλφια κρατούσαν όμηρους δέκα μετανάστες και τους χτυπούσαν με ξύλα προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στον Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης όπου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο εντοπίστηκαν οι μετανάστες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ρομά- ένας 33χρονος και η 38χρονη αδελφή του, ενώ εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα το οποίο διακινεί παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες από τον Έβρο.

Οι δέκα αλλοδαποί που απελευθερώθηκαν προέρχονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, από το Ιράν, τη Συρία, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.

Τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων: Σκοτώθηκε 7χρονο παιδί σε τροχαίο όταν συγκρούστηκε ΙΧ με φορτηγό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τραγωδία παραμονή Χριστουγέννων: Σκοτώθηκε 7χρονο παιδί σε τροχαίο όταν συγκρούστηκε ΙΧ με φορτηγό