Έφη Αχτσιόγλου: Γιατί ψηφίζουμε αύριο;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:31 Έφη Αχτσιόγλου: Γιατί ψηφίζουμε αύριο;

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τον αυριανό β’ γύρο των εκλογών απηύθυνε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έφη Αχτσιόγλου. Τα κριτήρια που θα παίξουν ρόλο στην ανάδειξη νέου προέδρου.

Μέσα από μία σειρά ερωτημάτων με κεντρικό το “γιατί ψηφίζουμε αύριο” κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν αύριο, Κυριακή (24/09) στις κάλπες για να αναδείξουν με την ψήφο τους τον νέο πρόδρο του κόμματος και επόμενο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Σημασία, περιγράφει και απαριθμεί τα κριτήρια που κατά την ίδια πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής, με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους”.

Γιατί ψηφίζουμε αύριο; Έχουμε ακούσει πολλά. Όμως τα πράγματα είναι απλά: Αύριο ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και τι είναι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή μας; Είναι η επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι η εμπειρία στον στίβο της πολιτικής; Είναι το χαμόγελο; Είναι τα συνθήματα; Ενδεχομένως όλα αυτά έχουν σημασία.

Όμως εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής.

Πάνω από όλα είναι το περιεχόμενο της πολιτικής. Πολιτική με γνώση, σχέδιο και σαφείς στόχους. Πολιτική σύγκρουσης με τις αδράνειες και τα συμφέροντα. Πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές.

Μόνο έτσι θα εγγυηθούμε την ενότητα και τη διεύρυνση της παράταξής μας. Μόνο έτσι θα νικήσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο έτσι θα φέρουμε μια νέα προοδευτική εποχή για τους πολίτες.

Είμαι εδώ γιατί εγώ μπορώ. Εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μπορούμε.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όλοι και όλες στην κάλπη. Γιατί δεν παίζουμε με την πολιτική. Κάνουμε πολιτική.

Δείτε το βίντεο

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση