Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κασσελάκη - Συμφώνησαν να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 14:32 Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κασσελάκη - Συμφώνησαν να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες

Πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 14:00 το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της αξιωματικές αντιπολίτευσης και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

«Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική»

Στην εκλογή Κασσελάκη είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική γι' αυτό και περιμένουμε τις θέσεις του σε όλα τα ζητήματα κι ελπίζουμε να φύγει από τη λογική της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου που δυστυχώς για πολλά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σας κρύβω πως η προεκλογική συμπόρευση του με τους πιο γνήσιους εκφραστές της ρητορικής μίσους και ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες. Επίσης, στο κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο κόσμος και η απουσία του κ. Κασσελάκη συνιστά ένα μεγάλο θεσμικό μειονέκτημα γι' αυτό και εμείς στη ΝΔ στο συνέδριο του 2016 ψηφίσαμε παμψηφεί ως προϋπόθεση για να εκλεγεί κάποιος πρόεδρος να είναι μέλος της ΚΟ. Όπως και να 'χει, δουλειά της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση του προγράμματος της, να ακούει την κοινωνία και να διαχειρίζεται τις αλλεπάλληλες εισαγόμενες κρίσεις αλλά και να είναι αποτελεσματική», ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση