«Όχι» από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: Δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 14:51 «Όχι» από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: Δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση

Συνάντηση με την Έφη Αχτσιόγλου είχε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. H συνάντηση έγινε στη Βουλή στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο κ. Κασσελάκης με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συγκροτήσει τη νέα του ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στη συνάντηση που κράτησε περίπου μισή ώρα ήταν καλό, ωστόσο κ. Αχτσιόγλου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ, για προσωπικούς λόγους, να αναλάβω οποιαδήποτε θέση τη δεδομένη στιγμή». Αυτό φέρεται να απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη, όταν εκείνος της πρότεινε να αναλάβει οποιαδήποτε θέση θα επιθυμούσε.

Η κ. Αχτσιογλου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, εξηγώντας ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει αντοχές. Όπως είπε, στην παρούσα φάση, έπειτα από δυο χρόνια αντιπολίτευσης στην πρώτη γραμμή δεν έχει ενέργεια.

Η συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Η κατ΄ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη-Φάμελλου διήρκεσε μιάμιση ώρα και ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος.

Μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών του, ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα, ενημερώθηκε για όλη την λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με τους δημοσιογράφους

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες υποδέχθηκαν στην αίθουσα που εργάζονται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώνοντάς τον ότι επισκέπτεται ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού κλάδου, με τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής και αναμεταδόσεις τους, οι οποίες πολλές φορές υπερβαίνουν το 24ωρο συνεχούς εργασίας. «Άρα, αν έρθω να εργαστώ στις δύο το πρωί, θα μπορούσα να σας βρω εδώ. Μην εκπλαγείτε αν συμβεί. Θα μπορέσω να σας βρω;» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση