Έβρος: Κάτοικος ταΐζει αλεπού στα καμένα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 16:39 Έβρος: Κάτοικος ταΐζει αλεπού στα καμένα

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση για τα άγρια ζώα μετά την φωτιά στον Έβρο.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα εμφανίζει έναν νεαρό να ταΐζει μια αλεπού στην περιοχή των καμένων από την φωτιά στον Έβρο. 

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση για τα άγρια ζώα μετά την φωτιά στον Έβρο με αποτέλεσμα κάποια από αυτά, όπως η αλεπού του βίντεο, να περιφέρονται αναζητώντας τροφή.  Μετά τη φωτιά, η οποία έπληξε οικισμούς του δήμου Αλεξανδρούπολης, πολλά άγρια ζώα αποπροσανατολισμένα, πεινασμένα και διψασμένα κατεβαίνουν από τον ορεινό όγκο σε κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με το e-evros.gr. Ζαρκάδια, αγριογούρουνα, αλεπούδες είναι μερικά από αυτά. 

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το e-evros.gr ένας κάτοικος της Παλαγίας εντόπισε μια αλεπού στην καμένη περιοχή και επιχείρησε να την ταΐσει. Εκείνη αρχικά φοβισμένη διστάζει αλλά τελικά πλησιάζει τον νεαρό που της ρίχνει φαγητό.

Με πληροφορίες από e-evros.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση