Πολάκης κατά Γεροτζιάφα: Πρόσεξε «μην πάρεις τα βουνά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 16:58 Πολάκης κατά Γεροτζιάφα: Πρόσεξε «μην πάρεις τα βουνά»

Αφού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο καθηγητής Γρηγόρης Γεροτζιάφας έγινε στόχος επίθεσης για τον Παύλο Πολάκη - Τον κατηγόρησε ότι συνέβαλε στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας νομιμοποιώντας Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες»

Την απόφαση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα να μείνει εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μέσω μιας μακροσκελούς δήλωσης, μετά την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, κριτίκαρε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης. Σε αυτήν, ο κ. Πολάκης κατηγορεί τον κ. Γεροτζιάφα για τη συμβολή του στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ», καθώς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που «με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη!».

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«Γρήγορη Γεροτζιαφα:

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν καποιοι όπως εσυ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Γιατί δεν υπάρχει «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη». Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!
Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση «αποχώρησης» σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

Πρόσεξε μην «πάρεις τα βουνά»

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση