Άρτα: «Το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση» – Το τελευταίο τηλεφώνημα του 68χρονου πριν τον δολοφονήσει ο γιος του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 19:55 Άρτα: «Το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση» – Το τελευταίο τηλεφώνημα του 68χρονου πριν τον δολοφονήσει ο γιος του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του πατέρα από τον 38χρονο γιο του κατά την επιστροφή τους στην Άρτα.

Ο πατέρας είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιο του κατά τη διάρκειας της διαδρομής από τη Λαμία προς την Άρτα και είχε σπεύσει να ενημερώσει τη σύζυγό του σύμφωνα με την εκπομπή Tlive.

Ο άτυχος χοροδιδάσκαλος πήρε γύρω τις δύο το μεσημέρι τηλέφωνο τη σύζυγό του, της είπε ότι επιστρέφουν και ότι ο γιος τους βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. «Ερχόμαστε στο σπίτι αλλά το παιδί είναι σε μεγάλη σύγχυση».

Να σημειωθεί ότι ο 38χρονος γιος προφυλακίστηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου και παραδέχτηκε την πράξη του. Οπως είπε στην απολογία του τον δολοφόνησε γιατί κυριεύτηκε από την ιδέα ότι ο πατέρας θα τον σκότωνε. Σύμφωνα με όσα είπε τον σκότωσε με πέτρα και δεν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς μεταξύ τους.

Ο 38χρονος κατά διαστήματα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, το ήξεραν αυτό στην οικογένεια και αυτός ήταν ο λόγος που ο 65χρονος τηλεφώνησε στη σύζυγό του.


πηγή: Tlive

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση