Αυτά είναι τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών – Δείτε τι δήλωσαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:04 Αυτά είναι τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών – Δείτε τι δήλωσαν (φωτο intime)

Αφορούν 1.034 δηλώσεις για το έτος 2022 (χρήση 2021) και σε αυτές δεν περιλαμβάνονται όσοι εξελέγησαν στις φετινές εθνικές εκλογές.

Τα πόθεν έσχες των βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπεύθυνων οικονομικών των πολιτικών κομμάτων, Δημάρχων και Περιφερειαρχών για το έτος 2022 (χρήση 2021) δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Πρόκειται για 1.034 δηλώσεις βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπεύθυνων Οικονομικών των πολιτικών κομμάτων, δημάρχων και περιφερειαρχών, οι οποίες θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής στις 10:30.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πόθεν έσχες δίνονται στην δημοσιότητα ενώ είναι ακόμα ανέλεγκτα από τους ορκωτούς λογιστές, ενώ σε αυτά δεν περιλαμβάνονται οι δηλώσεις των βουλευτών που εξελέγησαν για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του 2023 (τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο), ούτε του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Δείτε το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη

Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου

Δείτε το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Πηγές: hellenicparliament.gr, newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση