Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος οδηγός - Τραυματίστηκαν σοβαρά δίδυμα αδέρφια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 08:55 Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος οδηγός - Τραυματίστηκαν σοβαρά δίδυμα αδέρφια

Το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη είχε ως τραγικό απολογισμό ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Αγωνία για τα δίδυμα αδέρφια…

Το σοβαρό τροχαίο, με νεκρό και τραυματίες, σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το newsit.gr, έγινε σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ. Για τον άτυχο 24χρονο ήταν ήδη αργά. Τα δίδυμα αδέρφια απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο που επέβαιναν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης. Η κατάσταση της υγείας τους είναι σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να την σταθεροποιήσουν.

Στις 03:30 δύο οχήματα συγκρούστηκαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, στο ύψος της εισόδου προς Περαία.

Ένας 24χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ άλλα δύο άτομα, δίδυμα αδέλφια 23 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Άγιος Παύλος και Παπαγεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση