Θεσσαλονίκη: Στα πράσινα ο Λευκός Πύργος -Ποιος ο συμβολισμός πίσω από αυτή την κίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 10:53 Θεσσαλονίκη: Στα πράσινα ο Λευκός Πύργος -Ποιος ο συμβολισμός πίσω από αυτή την κίνηση (ΒΙΝΤΕΟ) (φωτο: glomex)

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ξύπνησαν σήμερα (17/11) το πρωί, βλέποντας τον Λευκό Πύργο στα πράσινα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, το σήμα κατατεθέν της συμπρωτεύουσας φωτίστηκε με πράσινο χρώμα, όχι για πολιτικούς ή αθλητικούς λόγους, αλλά λόγω της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου του παγκρέατος που έχει καθιερωθεί κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Ο Λευκός Πύργος στα πράσινα για να ευαισθητοποιήσει το κοινό

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την συγκεκριμένη κακοήθεια, για αυτό λοιπόν από χθες, το απόγευμα της Πέμπτης (16/11), έχει φωτιστεί στα πράσινα. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν λίγοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που ήταν απορημένοι σχετικά με τις φωταψίες του Λευκού Πύργου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αστειεύτηκε για το πράσινο χρώμα που φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος λέγοντας ότι φωτίστηκε έτσι «επειδή πέρασε δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις».

Δείτε βίντεο από τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη:

Πηγή: ΣΚΑΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση