Άρειος Πάγος: Κάλεσε τους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών να καταθέσουν ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 17:59 Άρειος Πάγος: Κάλεσε τους 11 βουλευτές των Σπαρτιατών να καταθέσουν ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων

Την ερχόμενη εβδομάδα καλούνται σε ανωμοτί καταθέσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι 11 βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των Σπαρτιατών.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε στους βουλευτές κλήσεις για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη. Καλούνται ως ύποπτοι τέλεσης του αδικήματος της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, μετά τις καταγγελίες που έχει κάνει ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας.

Οι έντεκα βουλευτές αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση