Νέες αποκαλύψεις για την μητέρα με τον «έρανο» που εξαπατούσε κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 19:14 Νέες αποκαλύψεις για την μητέρα με τον «έρανο» που εξαπατούσε κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

Η 45χρονη "έφαγε" 75.000€ από καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος την εμπιστεύτηκε για επενδυτικά προγράμματα.

Αποσβολωμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι δεκάδες πολίτες που από το υστέρημα τους έδωσαν χρήματα για να βοηθήσουν τον μικρό Διονύση που πάλευε με τον καρκίνο. Πλέον νιώθουν αγανακτισμένοι και εξαπατημένοι.

«Ήταν 500 ευρώ. Ευτυχώς που έβαλα 500, σκεφτόμουν να βάλω 1.000 αλλά τελευταία στιγμή λέω «βάλε 500». Το είδα στο ίντερνετ, το είχε σε διάφορες ιστοσελίδες. Εμένα δεν μου πήγε καν το μυαλό ότι πρόκειται για απάτη», ανέφερε καταγγέλουσα.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε σχολείο της Πάτρας διοργάνωσε μέχρι και έρανο για αυτήν την χαροκαμένη μητέρα που ζητούσε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το χειρουργείο του γιου της.

«Βάλαμε κουμπαρά και συμφώνησε και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου να μπει ένας κουμπαράς και στείλαμε μετά email στους γονείς, να ενημερωθούν για το θέμα αυτό. Βγήκαν 1.200 ευρώ. Κάθε οικογένεια είχε βάλει 150 ευρώ διπλωμένα. Την πήρε τηλέφωνο να της πει ο πρόεδρος ότι τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό και του είπε “να μεταφέρεις τις ευχές μου”», ανέφερε άλλο θύμα εξαπάτησης.

Η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου λέει στο LIVE NEWS πως η 45χρονη μητέρα την προσέγγισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και της ζήτησε να γνωστοποιήσει μέσω του site τον μεγάλο αγώνα της. Εκείνη συγκινημένη από την ιστορία και τη μάχη του παιδιού αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη δωρεά.

«Της είπα ότι για να κάνουμε την κατάθεση στον λογαριασμό θα πρέπει και η ίδια να έρθει να υπογράψει ένα χαρτί που έλεγε ότι παρέλαβε το ποσό. Μου είπε ότι δεν μπορεί, ότι είναι στην Αθήνα και πάλι δεν γίνεται και πρέπει να γίνει απευθείας η κατάθεση. Εκεί συγκρατήθηκα, εκεί σκέφτηκα τι συνέβη, χωρίς όμως και πάλι να πω ότι πονηρεύτηκα», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Όπως λέει, δεν μπορούσε να φανταστεί πως επρόκειτο για απάτη καθώς συνομιλούσε με μια γυναίκα που έκλαιγε γοερά για το δράμα που βίωνε.

«Η γυναίκα έκλαιγε συνεχόμενα. Σε κάθε μας επικοινωνία –γιατί δεν ήταν πολλές μετά μιλούσαμε με μηνύματα, η γυναίκα έκλαιγε. Ήταν ευσυγκίνητη. Φαινόταν ότι πρόβλημα το ζει, ήταν αληθινό. Δεν φανταζόμουν ότι πραγματικά θα συνέβαινε κάτι άλλο».

Αίσθηση προκάλεσαν όσα δήλωσε χτες στο LIVE NEWS ο σύζυγος της 45χρονης, ότι δηλαδή ο μικρός Διονύσης που τελικά ονομάζεται Χρήστος χαίρει άκρας υγείας.

O ίδιος είναι διατεθειμένος να κινηθεί νομικά εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του.

Έδωσε 75.000 ευρώ για δήθεν ερευνητικά προγράμματα

Καθηγητής πανεπιστημίου καταγγέλει στο MEGA πως κι εκείνος έπεσε θύμα της 45χρονης, όταν της εμπιστεύτηκε 70.000 ευρώ για επενδύσεις. Η 45χρονη του είχε υποσχεθεί ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα, που θα του έφερνε τα διπλάσια χρήματα σε λιγότερο από 3 μήνες

«Γύρω στις 70.000 ευρώ μου έχει πάρει. Κορόιδευε τον κόσμο παρέα μαζί και εμένα ότι θα κάνει κάτι επενδύσεις, ότι συνεργάζεται με την τράπεζα, ότι θα παίρνει χρήματα και ότι θα μας φέρνει τους τόκους. Τα πήρε σπαστά με διάφορα τέτοια, βάζαμε χρήματα, μας έλεγε “έχω μία καλή ευκαιρία τώρα, ελάτε να επενδύσετε”».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, την 45χρονη του την σύστησε γείτονάς του, λέγοντάς του ότι είναι λογίστρια.

«Κάποια στιγμή το καλοκαίρι κατάλαβα ότι αυτά ήταν παραμύθια που έλεγε. Τα λεφτά δεν ερχόντουσαν πίσω, στην ουσία τα λεφτά τα δικά μας έδινε. Κάποια στιγμή ήμασταν μείον. Τα χαρτιά λέγανε ότι πήρα τα τάδε χρήματα από τον τάδε άνθρωπο με κλειστό συμβόλαιο, σνα και αυτά που σου δίνουν όταν βάζεις ομόλογα στην τράπεζα. Είναι επενδυτικό κεφάλαιο και σε 3 μήνες θα επιστρέψω τόσα και φαινόταν να υπογράφει αυτής ως συνεργάτης της τράπεζας», είπε.

Μέχρι στιγμής η 45χρονη του έχει επιστρέψει τις 50.000 από τις 70.000 ευρώ, ενώ όσον αφορά το «άρρωστο» παιδί της το ο καθηγητής πανεπιστημίου δήλωσε πως του είχε αναφέρει κάτι σχετικό, ωστόσο γνωρίζει ότι το παιδί είναι καλά.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση