Συνεδριάζουν οι 11 αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ - «Κλειδώνει» το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 20:33 Συνεδριάζουν οι 11 αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ - «Κλειδώνει» το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στα Εξάρχεια σε κτίριο επί της οδού Σουλτάνη 17 συναντώνται από τις 8 το βράδυ της Τρίτης (28.11.2023) οι 11 βουλευτές που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναμένεται να «κλειδώσει» το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συγκροτήσουν.

Με στόχο τη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας συνεδριάζουν από τις 8 στα Εξάρχεια οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως λένε, η νέα Κ.Ο. θα έχει ως στόχο να εκφραστεί μία σύγχρονη προοδευτική αριστερή και οικολογική πρόταση.

Επικρατέστερος για να αναλάβει επικεφαλής είναι ο Αλέξης Χαρίτσης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά μετά τις δραματικές αποχωρήσεις της 23ης του μηνός.

Στον απόηχο των αποχωρήσεων, ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε το σύνθημα για εγγραφή νέων μελών.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση