Σακελλαροπούλου σε Γεραπετρίτη για επίσκεψη Ερντογάν: «Η Ελλάδα προσδοκά μια καλή συνεργασία»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 12:46 Σακελλαροπούλου σε Γεραπετρίτη για επίσκεψη Ερντογάν: «Η Ελλάδα προσδοκά μια καλή συνεργασία»

Δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έγινε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, το πρωί του Σαββάτου (2.12.2023) και ενημέρωσε την ΠτΔ για την επικείμενη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη διεξαγωγή του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα προσδοκά μια καλή συνεργασία και τόσο η ίδια όσο και ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισαν πως η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι πολιτική αρχών και παραμένει σε αυτήν, δεν χρειάζεται υπερβολική ρητορική, αλλά σεβασμός στο διεθνές δίκαιο. 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι πολιτική αρχών εν μέσω πολλαπλών κρίσεων που έχουμε αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Η χώρα όπως, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, προσέρχεται με καλή προαίρεση στην συνάντηση αλλά και με φρόνηση και σοβαρότητα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση