Σοκάρει η Κινέζα που έπεσε από τον 3ο όροφο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 19:08 Σοκάρει η Κινέζα που έπεσε από τον 3ο όροφο

Απειλές για τη ζωή της, χτυπήματα, ακόμα και βιασμό, υποστηρίζει ότι δέχθηκε η 35χρονη γυναίκα από την Κίνα, από τον 40χρονο, επίσης Κινέζο, πριν βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του 3οροφου που βρίσκεται το διαμέρισμα της στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η ώρα ήταν 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, ξεκίνησε με απειλές και εν συνέχεια την χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, φέρεται να υποστήριξε: «Με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι. Πήρε ένα μαχαίρι και απειλώντας με, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια με δεματικά. Έπειτα με ανάγκασε σε συνουσία. Δεν σταμάτησε εκεί, πήρε ένα ψαλίδι με απείλησε και μου ζήτησε χρήματα».

Ο Κινέζος μετέφερε χρήματα σε λογαριασμό

Παράλληλα, φέρεται να πρόσθεσε πως για τουλάχιστον 4 ώρες πραγματοποιούσε μεταφορές χρημάτων. «Κατά το χρονικό διάστημα από τις 12.00 έως τις 16.00 έκανα χρηματικές μεταφορές μέσω κινητού σε λογαριασμό του. Συνολικά μετέφερα 100.000 γουάν Κίνας», είπε.

Τελικά η 35χρονη κατάφερε -όπως υποστήριξε- να λυθεί με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε και απέδρασε από το παράθυρο, πηδώντας από τον 3ο όροφος στο μπαλκόνι του 1ου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση