Αυτοκίνητο στην Ξάνθη παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη: Στη ΜΕΘ η κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:24 Αυτοκίνητο στην Ξάνθη παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη: Στη ΜΕΘ η κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της (φωτο intime)

Κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μία 19χρονη η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην περιοχή του Π. Ζυγού Ξάνθης. Η κοπέλα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Η 19χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της.

Η άτυχη νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα στην περιοχή του Π. Ζυγού το απόγευμα της Τετάρτης, όταν διερχόμενο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη.

Την 19χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση