Γιάννης Οικονόμου: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 20:18 Γιάννης Οικονόμου: «Αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ.»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προχώρησε σε μία δήλωση για τα επεισόδια στο Ρέντη που είχαν σαν αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με δήλωσή του τονίζει πως ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ μετά τα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

“Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

“Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου”, προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου και συμπληρώνει:

“Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα”.

Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του αστυνομικού και τη στάση της Αστυνομίας, με τους Πειραιώτες να καταγγέλλουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τις ενέργειες της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση