Μέτοχος σε δυο ναυτιλιακές εταιρείες της οικογένειας Καρνέση ο 76χρονος Αιγύπτιος – Δεν ήταν απλός υπάλληλος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 19:45 Μέτοχος σε δυο ναυτιλιακές εταιρείες της οικογένειας Καρνέση ο 76χρονος Αιγύπτιος – Δεν ήταν απλός υπάλληλος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τη σχέση που είχε ο δράστης του μακελειού στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ με την εφοπλιστική οικογένεια εναντίον της οποίας στράφηκε δολοφονώντας την Μαρία Καρνέση, τον σύζυγο της αδερφής της Δέσποινας, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη. 

Η σχέση του με την οικογένεια όπως αποδεικνύεται μέσα από την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα τρία αδέρφια η οποία έχει εκδικαστεί, δεν ήταν μια απλή σχέση υπαλλήλου.

Μέσα λοιπόν από την αγωγή που υπέβαλλαν η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση αλλά και ο Αντώνης Βλασσάκης εναντίον του αδερφού τους Σπύρου Καρνέση προκύπτει ότι ο Αιγύπτιος Αντέλ Αριστείδης Ελ Μπουράυ ήταν μέλος του ΔΣ της εταιρείας, CARRIAGE SHIPPING INC, η οποία ήταν η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ELKA GLORY.

Επίσης, ο «Αρης» που δολοφόνησε τρεις ανθρώπους ήταν και μέλος του ΔΣ της εταιρείας KARLIN NAVIGATION LTD της πλοιοκτήτριας του ELKA DELOS, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ήταν ο αδερφός τους Σπύρος Καρνέσης και ο Αντώνιος Ψαρρός.

Άρα, ο Αιγύπτιος λοιπόν ήταν μέλος του ΔΣ σε δυο εταιρείες, μια από την πλευρά του Σπύρου Καρνέση και μια από την πλευρά των δυο αδερφών.

Σε αυτό προστίθεται και το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε το Live News είχε λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με την αδελφή του από τον οποίο πέρασε περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ! Σήμερα ο λογαριασμός είναι περιορισμένος και μέσα έχει περίπου 1.500 ευρώ.

Επίσης, σε ελληνική τράπεζα, εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν μέσα 500.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με το Live News, ο «Άρης» ήταν πάντα η σκιά του καπτάν Σπύρου Καρνέση. «Αν ήθελες κάτι απευθυνόσουν στον Άρη», λένε όσοι τους γνωρίζουν.

Επίσης, η μεγάλη αλλαγή στην οικογένεια ήρθε το 2011 όταν πέθανε ο αδερφός τους Προκόπης Καρνέσης ο οποίος θεωρείτο ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας. Ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της εταιρείας, της πρώτης που ίδρυσαν και είχε πρόεδρο τον Σπύρο Καρνέση.

Αν μάλιστα, λένε όσοι τους γνωρίζουν, ξεχωρίσει κανείς το τελευταίο δραματικό γεγονός θα διαπιστώσει ότι όλη αυτή η αυτοκρατορία προέκυψε από ανθρώπους με όνειρα και σκληρή δουλειά, από ανθρώπους αυτοδημιούργητους.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση