Γλυφάδα: Άδειο το σπίτι που φέρεται να έμενε ο δράστης του μακελειού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 18:42 Γλυφάδα: Άδειο το σπίτι που φέρεται να έμενε ο δράστης του μακελειού

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή LIVE NEWS για τις εξελίξεις που αφορούν το μακελειό που συνέβη σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα τη Δευτέρα 12/02 το πρωί.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα από τον 76χρονο δράστη με καταγωγή από την Αίγυπτο, με τις Αρχές να αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, σε σχέση με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το κίνητρο που όπλισε το σπίτι του δράστη ήταν τα γεγονός πως ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αστυνομία πήγε σε αυτό το σπίτι για να το ελέγξει.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν, δεν παρουσιάζονται ίχνη παραμονής κάποιου ατόμου. Μάλιστα, δεν υπήρχαν καθόλου ρούχα και το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια παλιά διαβατήρια. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως είχαν να δουν τον δράστη πολύ καιρό.

Την Πέμπτη ο δράστης μετέφερε προϊόντα στη Δέσποινα Καρνέση

Ένα από τα σημεία που έχουν αρκετό ενδιαφέρον, όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, είναι πως τη προηγούμενη Πέμπτη, σύμφωνα με μαρτυρία ενός ψαρά από το Μαρμάρι, πήρε κάποια προϊόντα ώστε να τα δώσει στη Δέσποινα Καρνέση, κάτι που αποδεικνύει πως έχουν ενεργή σχέση παρά το γεγονός πως είχε απολυθεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Μάλιστα, όπως είπε, έπαιρνε πολύ συχνά πράγματα από το σπίτι στους Πεταλιούς και τα μετέφερε στη Δέσποινα και τη Μαρία Καρνέση.

Κοινές διακοπές με τις αδελφές Καρνέση και τον Βλασσάκη ο δράστης

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε επίσης, πως παρά το γεγονός πως είχε απολυθεί εδώ και ένα χρόνο, η κάρτα εισόδου στην εταιρία ήταν ακόμη ενεργή.

Τέλος, σύμφωνα με τις νεότερες μαρτυρίες, ο Άρης μαζί με την οικογένεια της Δέσποινας, της Μαρίας και του κ. Βλασσάκη είχαν πάει μαζί ταξίδι σε κοινές διακοπές ενώ η σύγκρουση με την οικογένεια Καρνεση είχε ήδη ξεκινήσει. Αυτό συνέβη το καλοκαίρι πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση