Απίστευτο: Την χτύπησε ο παπάς γιατί πήγε να ταΐσει τα γατάκια στο προαύλιο της εκκλησίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 08:42 Απίστευτο: Την χτύπησε ο παπάς γιατί πήγε να ταΐσει τα γατάκια στο προαύλιο της εκκλησίας!

Η επίθεση έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του ιερέα.

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία που ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο "Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας:

«Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.
Να θυμίσουμε σ αυτόν το "παπά" και σε κάθε άλλον "παπά", για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατί ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού !! Κοινοποιήστε όλοι να ξεφτιλιστεί ο συγκεκριμένος ήδη έχει κάνει μήνυση η κυρία στην αστυνομία...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση