Λαμία: Δολοφόνησαν γατάκι με φρικτό τρόπο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 08:42 Λαμία: Δολοφόνησαν γατάκι με φρικτό τρόπο

Αναζητούνται μάρτυρες για τη δολοφονία γάτας στη Λαμία.

Προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν το άτυχο γατάκι, το οποίο έβαλαν ζωντανό σε μια σακούλα, την έδεσαν και την πετάξαν σε κάδο σκουπιδιών. 

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Πρόεδρος του Φιλοζωικου Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρυσάνθη Καραγιάννη.

«Το γατάκι θεωρήθηκε σκουπίδι από κάποιους "άρρωστους βαριά στη διανόηση" γιατί απλά δεν το ήθελαν..ή γιατί επιθυμούσαν να το σκοτώσουν..Το έκλεισαν ερμητικά σε σακούλα για να πεθάνει από ασφυξία. Και ας χτυπούσε η καρδιά του και ας πάλευε για τη ζωή του, το πέταξαν ζωντανό σε κάδο στην οδό Ναυπάκτου και Λεβαδείας στη Λαμία.

Νεαρός συμπολίτης μας κλαίγοντας τηλεφώνησε και η Αλεξάνδρα μας έτρεξε, το πήρε και το μετέφερε πριν από λίγο σε ιδιωτικό κτηνιατρείο και ενώ αγωνίστηκαν να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά η γατούλα δεν τα κατάφερε.

Αναζητούνται μάρτυρες! Αν αναγνωρίσετε το γατάκι ή οτιδήποτε για το περιστατικό ενημερώστε μας. Η κακοποίηση ζώου είναι κακούργημα. Και αν κάποιοι συμπολίτες μας έχουν καυτηριασμένη συνείδηση, εύχομαι ο νόμος να είναι αμείλικτος απέναντι τους.

Κάντε μια συνθήκη με το "τέρας" που ζει μέσα σας μήπως και μαλακώσει κάποτε η καρδιά σας και καθαρίσει και το μυαλό σας. Γιατί δυστυχώς κουραστήκαμε να παίζουμε το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

Γιατί δυστυχώς ο δολοφόνος δεν είναι ένας, είναι πολλοί και είναι δίπλα μας. (από το ίδιο κάδο είχα μαζέψει τρία νεογέννητα γατάκια την ημέρα του Αγ. Πνεύματος...)»

Αν γνωρίζετε κάτι για τη δολοφονία της γάτας, θερμή παράκληση, να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Φθιώτιδας, Χρυσάνθη Καραγιάννη, στο 6947685151.

«Ελπίζουμε οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς να έχουν κάποια στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στον δολοφόνο. Ήταν ιδιαίτερα βασανιστικό αυτό που έζησε το γατάκι όπως μας είπε ο κτηνίατρος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το σώσουμε και εκτός από τη λύπη, έμεινε ένα αναπάντητο ερωτηματικό: Πως θα λειτουργήσουν συντονισμένα και ολοκληρωμένα οι πολιτειακοί θεσμοί για την υποστήριξη αυτών των ανήμπορων πλασμάτων; », τονίζει μετάξυ άλλων η Πρόεδρος του Φιλοζωικου Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρυσάνθη Καραγιάννη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση