Λουτρά Υπάτης: Οι εργασίες συντήρησης τελείωσαν εγκαίρως αλλά... παραμένουμε κλειστά!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 18:32 Λουτρά Υπάτης: Οι εργασίες συντήρησης τελείωσαν εγκαίρως αλλά... παραμένουμε κλειστά!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση - διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης, για την Ιαματική Πηγή, η οποία παραμένει κλειστή.

Κύριοι, 

Είναι Πάσχα  και το υδροθεραπευτήριο Λουτρών Υπάτης είναι θεόκλειστο και πάλι. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύονται ψεύτικες και παραπλανητικές οι υποσχέσεις και οι ευκαιριακές εξαγγελίες για τον ιαματικό τουρισμό της περιοχής μας.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το σκεπτικό των αρμόδιων υπηρεσιών να κρατήσουν κλειστές τις υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις τα Ιαματικής πηγής Λουτρών Υπάτης, κατά την περίοδο των Πασχαλινών διακοπών που διανύουμε αν και η ετήσια συντήρηση τους έχει ολοκληρωθεί.

Οι τοπικές επιχειρήσεις που πασχίζουν να επιβιώσουν μέσα στο ζοφερό κλίμα της εποχής, δέχονται ακόμα ένα σοβαρό πλήγμα σήμερα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός αρμόδιου.

Από Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι Πολιτευτές και Κεντρική Διοίκηση, αντιμετωπίζουμε μια απέραντη αδράνεια, σιωπή και ανικανότητα επίλυσης του προβλήματος που καταδυναστεύει και βουλιάζει τον τόπο μας στην παρακμή και την καταστροφή. 

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας η απρόσκοπτη λειτουργία της Ιαματικής Πηγής, ώστε να δουλέψουμε και να ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια. Σε διαφορετική περίπτωση ο τόπος μας  ρημάζει ολοένα και περισσότερο. 

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση