«Παραλίγο να πέσει στο κεφάλι μου» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 18:28 «Παραλίγο να πέσει στο κεφάλι μου» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το έριξε ο δυνατός αέρας λίγο πριν αρχίσει η ισχυρή βροχόπτωση στη Λαμία - Δείτε τι μας είπε η γυναίκα που παραλίγο να πέσει στο κεφάλι της μεγάλο κλαδί πλατάνου.

«Την ώρα που περπατούσα στην οδό Παπασιοπούλου, έξω από το τσιπουράδικο "Παράγκα", ακούω ξαφνικά ένα κρακ και σε δευτερόλεπτα πέφτει μπροστά μου στο πεζοδρόμιο ένα μεγάλο κλαδί από ψηλά.

Όταν έπεσε στο πεζοδρόμιο έγινε κομμάτια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, όμως δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν έπεφτε στο κεφάλι μου. Γλίτωσα για λίγα βήματα δηλαδή.

Όπως μου είπαν περίοικοι είχαν ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου η οποία ήρθε και έκοψε ένα άλλο κλαδί που είχε ακουμπήσει στα καλώδια. όμως δεν έκαναν έλεγχο για να δουν ότι και τα διπλανά είναι ξερά, παρόλο που τους επισημάνθηκε .

Θα πρέπει να έχουμε θύματα για να ελεγχθούν ποια κλωνάρια είναι επικίνδυνα και ποια όχι σε δρόμους και πλατείες όπου καθημερινά περπατά πολύς κόσμος και παίζουν παιδιά;»

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση