Σε εγκατάλειψη η Παραλία Ραχών... (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 17:00 Σε εγκατάλειψη η Παραλία Ραχών... (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη, για τις "ζημιές" που έχουν προκληθεί εδώ και πολύ καιρό στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας:

«Απαράδεκτη εικόνα της Παραλίας Ραχών...

Το οδόστρωμα σε πολλά σημεία κατά μήκος της παραλίας έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για πεζούς και αυτοκίνητα. Δεν μπορείς πλέον να κάνεις τη βόλτα σου, καθώς πρέπει να έχεις τα μάτια σου... δεκατέσσερα!

Το πιο σημαντικό δε απ' όλα, είναι πως όλα αυτά τα επικίνδυνα σημεία, έχουν παραμείνει έτσι όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, που η περιοχή "βουλιάζει" από κόσμο.

Το πεζοδρόμιο, μάλιστα, πριν το "Nisi" είναι έτοιμο να πέσει και υπάρχουν σημεία στα οποία λείπουν οι κολόνες φωτισμού, οι οποίες αντί να αντικατασταθούν με καινούργιες κολόνες, όπως θα ήταν φυσιολογικό, στη θέση τους έχουν απλώς τοποθετηθεί... κώνοι!

Τέλος, τα χόρτα στον οικισμό θυμίζουν μικρή ζούγκλα (η οποία φαντάζεστε πως θα είναι το χειμώνα...), ενώ σε πολλές κολόνες, ακόμα και μέσα στο λιμάνι στο κεντρικότερο σημείο της παραλίας (!), έχουν καεί οι λάμπες και επικρατεί σκοτάδι.

Δεν ξέρω τι περιμένουν οι αρμόδιοι για να επιλύσουν όλα αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν... Μάλλον να γίνει πρώτα κανένα ατύχημα...

Για να χαιρόμαστε όλοι, μόνιμοι κάτοικοι και μη, τα πανέμορφα αυτά μέρη της περιοχής, θα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη συντήρηση ξέρετε!

Άλλωστε, για αυτό υπάρχουν οι αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες και γι' αυτό πληρώνουν και οι πολίτες τους αντίστοιχους φόρους!

Ευχόμαστε να αποκατασταθούν άμεσα όλα τα προβλήματα και να συντηρούνται, όπως ακριβώς πρέπει!»

Αναγνώστης

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση