Πρόβλημα η εγκατάσταση των Ρομά στην Πελασγία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 08:20 Πρόβλημα η εγκατάσταση των Ρομά στην Πελασγία

Έχουν μετατρέψει σε καταυλισμό την είσοδο της Πελασγίας.

Την έντονη δυσαρέσκεια κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας, έχει προκαλέσει, για άλλη μια χρονιά, η άναρχη εγκατάσταση μεταφερόμενων Ρομά, σε ελαιοπερίβολα πλησίον της εισόδου του χωριού.

Όπως τονίζει στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής, «κάθε χρόνο τα ίδια. Και η αστυνομία γνωρίζει, καθώς και η εισαγγελία. Έχουμε απευθυνθεί και στην Τοπική Κοινότητα , η οποία είναι άφαντη. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε τις ελιές μας, από τις ακαθαρσίες και τα σκουπίδια. Φέτος μάλιστα που έχει σοδειά, δεν θα μπορέσουμε να μαζέψουμε το βιο μας».

«Ας αναλάβουν οι ιδιοκτήτες την ευθύνη των οικοπέδων τους, και να μην επιτρέπουν την άναρχη παραμονή των Ρομά», μας λέει άλλος κάτοικος που αναγνωρίζει ότι βοηθούν στο μάζεμα αλλά δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την κατάσταση, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου αφού περιγράφουν μια ‘’υγειονομική βόμβα’’.

«Κάθε χρόνο, μου ρημάζουν το στάβλο. Έχουμε απευθυνθεί παντού. Ο κος Πρεμέτης από το Δήμο έχει ενδιαφερθεί , να καθαρίσει την βρωμιά που έχουν κάνει, αλλά φτάνει αυτό; Ας έρθει ο εισαγγελέας, να δει τί ζούμε. Ας βρει ο Δήμος χώρο να τους φιλοξενήσει, σωστά», μας αναφέρει ηλικιωμένος κύριος που έχει στην κατοχή του μικρό ποιμνιοστάσιο.

Για την ακρίβεια των καταγγελιών τους οι κάτοικοι μας έστειλαν μάλιστα και φωτογραφίες τις οποίες παραθέτουμε:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση