Λαμία: «Απλά τα κορίτσια να έχουν λίγο περισσότερο την προσοχή τους στον κόσμο αυτό που ζούμε...»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 08:52 Λαμία: «Απλά τα κορίτσια να έχουν λίγο περισσότερο την προσοχή τους στον κόσμο αυτό που ζούμε...»

Διαβάστε την καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης και το σημαντικό μήνυμα που έχει να στείλει στα κορίτσια και γενικότερα στις νεαρές γυναίκες που κυκλοφορούν τα βράδια στην πόλη μας.

« Το βράδυ του Σαββάτου αργά, γύρω στις 2:00'  με 3:00' τα ξημερώματα, βρισκόμουν με ένα φίλο μου στην πλατεία Πάρκου. Έπεσε στην αντίληψη μας ένας άνδρας 30-35 ετών με γκρίζα μαλλιά και γκρι μηχανάκι Yamaha. Ο εν λόγω κύριος έκανε βόλτες για παρά πολλή ώρα γύρω από την πλατεία. Γνωρίζοντας τον, όχι προσωπικά, αλλά από τις πράξεις του καθώς έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν η συγκεκριμένη κίνηση του και έχει αναφερθεί στην αστυνομία προσέχαμε τις κινήσεις του.

Ο οδηγός είδε κάποιες κοπέλες που σταμάτησαν σε δυο από τα μαγαζιά της πλατείας και κάνοντας ότι μιλάει στο κινητό του περίμενε ανάμεσα από τα καταστήματα μέχρι να βγουν. Όταν βγήκαν πήγα στις κοπέλες τους μίλησα καθώς τις γνωρίζω χρόνια.

Δεν είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις του. Τις ρώτησα αν ήθελαν να τις συνοδέψω στο σπίτι τους και μου απάντησαν ότι δεν χρειάζεται καθώς μένουν κοντά. Τις καληνύχτισα και συνέχισα να φύγω.

Πριν μπω στο αυτοκίνητο πρόσεξα πως ο εν λόγω κύριος ανέβηκε στο μηχανάκι του και τις πήρε από πίσω. Περπάτησα από πίσω τους ώστε να καταλάβουν ότι υπάρχει κάποιος πίσω τους και όταν είδαν εμένα και το μηχανάκι ακριβώς πίσω μου κατάλαβαν ότι κάποιος τις ακολουθεί.

Ευτυχώς πρόλαβαν να μπουν στην πολυκατοικία τους πριν προλάβει να γίνει κάτι χειρότερο. Ο φίλος μου ακολουθούσε με το αυτοκίνητο και τον είδε να σταθμεύει έξω από την πολυκατοικία για κάποια λεπτά.

Το συμβάν αυτό έχει επαναληφθεί στο παρελθόν και έχει αναφερθεί στην αστυνομία. Όπως και χθες η αστυνομία ενημερώθηκε αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν συμβεί κάτι.

Απλά τα κορίτσια να έχουν λίγο περισσότερο την προσοχή τους στον κόσμο αυτό που ζούμε.»

Ανανγώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση