Καταγγελία για την hellenic train: Περίμενε το λεωφορείο που δεν ήρθε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 22:14 Καταγγελία για την hellenic train: Περίμενε το λεωφορείο που δεν ήρθε

Εχθές το βράδυ 29/08 και ωρα 22:19 ήταν προγραμματισμένο να γίνει το δρομολόγιο Λαμία Στυλίδα με λεωφορείο της hellenic.

Ήμουν στον σταθμό από τις 22:00 η ώρα μαζί με έναν φίλο μου και περιμέναμε το λεωφορείο. Η ώρα περνούσε και το λεωφορείο δεν ήρθε με αποτέλεσμα να μην έχω τρόπο να γυρίσω Στυλίδα!

Θεωρώ απαράδεκτο αρχικά να μην γίνονται όλα τα δρομολόγια με τον προαστιακό αλλά με λεωφορείο και δεύτερον από την στιγμή που βάζουν λεωφορείο οφείλουν να τηρούν τα δρομολόγια! Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό! Επίσης ολόκληρη εταιρεία δεν έχει ένα τηλεφωνικό κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, αλλά ούτε και έναν υπάλληλο  ώστε να μπορείς να ενημερώνεσαι για τυχόν καθυστερήσεις και καταργήσεις δρομολογίων!

Έχω ήδη προβεί σε καταγγελία κατά της hellenic train και μέσω της ιστοσελίδας της και έχω απευθυνθεί και στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων! Εχει η υπομονή και τα όρια της! Φτάνει πια με την ανικανότητα τους! Τα 50.000.000 τον χρόνο μια χαρά τα τσεπώνουν όμως!

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση