Άσχημη εικόνα του νεκροταφείου στους Ευρυτάνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 18:06 Άσχημη εικόνα του νεκροταφείου στους Ευρυτάνες

Δύο διαφορετικές καταγγελίες λάβαμε για την κατάσταση του Κοιμητηρίου στο Συνοικισμό Ευρυτάνων με χόρτα να έχουν φυτρώσει μεταξύ των μνημάτων και μια εικόνα που παραπέμπει γενικά σε εγκατάλειψη, όπως μας γράφουν.

«Νεκροταφείο συνοικισμού Ευρυτάνων η παραμέληση στο μεγαλείο της.... δυστυχώς το δικό μας νεκροταφείο δεν είναι σε εμφανή σημείο ώστε να το περιποιούνται.... λογικά όπως και σε άλλα θέματα μας αποδεικνύουν ότι δεν ανήκουμε στο Δήμο Λαμιέων»

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από το κοιμητήριο συνοικισμος ευρυτανων είναι γεμάτο αγκάθια τριβόλια δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας ούτε οι βρύσες δεν έχει μέσα να βάλουμε ένα λάστιχο να πλύνουμε τα μνήματα έχει απέξω που πίνουν τα πρόβατα να μας τραβήξει ο δήμαρχος μία βρύση μέσα στο κοιμητήριο να βάλω με ένα λάστιχο Να πλένουμε τα μνήματα δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας αν πάτε και δείτε Θα τραβάτε τα μαλλιά σας».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη, θα γίνει άμεσα η παρέμβαση που χρειάζεται, διατυπώνοντας την απορία του γιατί οι καταγγέλλοντες δε φρόντισαν να ενημερώσουν το δήμο με ένα απλό τηλεφώνημα ή ακόμη και τον ίδιο προσωπικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση