Παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε όλα τα πεζοδρόμια της οδού Τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 19:50 Παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε όλα τα πεζοδρόμια της οδού Τυμφρηστού

Την περασμένη Κυριακή σε μια προσπάθεια να απολαύσω έναν βραδινό περίπατο στην οδό Τυμφρηστού, βρέθηκα μπροστά στο απαράδεκτο θέαμα να έχουν καταληφθεί τα όποια πεζοδρόμια υφίστανται από πλήθος παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Με δεδομένο ότι ο δρόμος είναι στενός και τα υπάρχοντα πεζοδρόμια μικρού πλάτους, η πεζοπορία καθίσταται πρακτικώς αδύνατη και κυρίως επικίνδυνη.

Εκτιμώ ότι θα υπάρξει η ανάλογη βούληση από την πλευρά της δημοτικής αρχής να επιληφθεί άμεσα του θέματος. Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και να μείνει ατιμώρητη η συνήθης άθλια εικόνα των οχημάτων πάνω στα πεζοδρόμια που εμποδίζει δημότες αλλά και μητέρες με καροτσάκια ή ηλικιωμένους να περπατήσουν με ασφάλεια αλλά να εκτίθενται στο οδόστρωμα.

Επιπλέον ευελπιστούμε όλοι με το τέλος των έργων στην Τυμφρηστού να παραδοθεί ένας αξιοπρεπής και ασφαλής πεζόδρομος (ίσως και ποδηλατόδρομος ;) στους ταλαίπωρους δημότες που επιθυμούν μια στοιχειώδη άθληση με θέα το πανέμορφο τοπίο του Μαλιακού και του Κάστρου.

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση