Φιλικά ένας επισκέπτης της πόλης σας....

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:48 Φιλικά ένας επισκέπτης της πόλης σας....

Είμαι συχνός επισκέπτης στην όμορφη πόλη σας. Είναι μια επαρχιακή πόλη που έχει και τα καλά και τα κακά της.

Θα την συγκρίνω με τις άλλες επαρχιακές πόλεις της Θεσσαλίας, τον Βόλο την Λάρισα τα Τρίκαλα την Καρδίτσα και θα τολμήσω να διαπιστώσω πως είναι η μόνη Πόλη που έχει χάσει το τρένο της ανάπλασης.

Όλες οι προηγούμενες έχουν κάνει άλματα στο θέμα αναπλάσης του κέντρου τους, έχουν γίνει πιο φιλικές πιο προσιτές στους κατοίκους και στους επισκέπτες τους. Σίγουρα η ιδιομορφία της Πόλης σας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όμως πάντα υπάρχουν λύσεις.

Θα τολμήσω να πω πως το μέρος σας θυμίζει μέρη που έχουν μείνει σε προηγούμενες δεκαετίες. Γίνεται μια προσπάθεια και ελπίζω να συνεχιστεί, πρέπει πρώτα οι ίδιοι οι κάτοικοι να αγαπήσουν την Πόλη τους να την στηρίξουν και αυτό να το περάσουν και στους επισκέπτες. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι τα αμέτρητα στενά που πολλά από αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μονόδρομος. Αυτά τα λίγα.

Ένας επισκέπτης της πόλης σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση