Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ γειτονιές στο Ισαδάκι Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:44 Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ γειτονιές στο Ισαδάκι Λαμίας

Για 4η μέρα χωρίς σταθερό τηλέφωνο και ίντερνετ είναι η περιοχή στο Ισαδάκι Λαμίας.

Όπως μας καταγγέλλει αναγνώστρια, οι γραμμές «έπεσαν» από τις 09:45’ το πρωί της περασμένης Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου και από τότε τίποτα.

«Μας έδωσαν μια ημερομηνία αποκατάστασης της βλάβης για τις 13/9, ωστόσο  διανύουμε την 4η ημέρα χωρίς τηλέφωνο», μας λέει και προσθέτει:

«Στη γειτονιά υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι που έχουν μόνο σταθερό τηλέφωνο. Άνθρωποι που χρειάζονται ΕΚΑΒ συχνά και δεν έχουν τρόπο να το ειδοποιήσουν. Μόνο αν φωνάξουν κάποιον από μας για να πάρουμε από τα κινητά μας. Ωστόσο υπάρχουν κι επαγγελματίες που το ίντερνετ το έχουν για τη δουλειά τους, το χρειάζονται. Λίγη περισσότερη ευαισθησία για να κάνουν τη δουλειά τους δε θα έβλαπτε…»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση