Η αστυνομία δεν το ξέρει;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 08:06 Η αστυνομία δεν το ξέρει;

Με αφορμή το χθεσινό (15/9) σοβαρό επεισόδιο στα Ρεβένια Λαμίας θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Θα πρέπει να έχουμε θύματα για να ενεργοποιηθεί η αστυνομία;  Το ξέρετε ότι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στις γειτονιές μας;

Τα παιδιά μας θέλουν συνοδεία για να πάνε ή να επιστρέψουν από τα φροντιστήρια ή τις δραστηριότητές τους.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ότι στην περιοχή γίνεται εδώ και πολύ καιρό διακίνηση ναρκωτικών;

Με ταξί έρχονται και φεύγουν, πολλοί από τους "πελάτες", που επισκέπτονται τους προμηθευτές.

Άλλοι που δεν έχουν την οικονομική άνεση έρχονται με το αστικό λεωφορείο. Δυστυχώς αρκετοί από αυτούς πολλές φορές παραμένουν ημιλιπόθυμοι στη στάση ή πλησίον αυτής πεσμένοι στα πεζοδρόμια, την ώρα που δίπλα τους βρίσκονται μικρά παιδιά.

Όλα αυτά ειναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Πως γίνεται να τα βλέπουμε εμείς οι απλοί πολίτες και η αστυνομία να μην ξέρει τίποτα; Μήπως ξέρει, αλλά δεν κάνει;

Υπάρχει Κράτος ή είναι για να εισπράττει μόνο φόρους;

Αναγνώστης

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη καταγγελία στο LamiaReport και δείχνει ένα από τα εξαρτημένο άτομα πεσμένο στο δρόμο, με τον κίνδυνο να χτυπηθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα. Δυστυχώς αυτή ειναι η τύχη κάποιων νέων μας με την ανοχή της Πολιτείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση