Lamia expo 22 ή Lamia exo???

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 08:20 Lamia expo 22 ή Lamia exo???

«Αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω προσκλήσεις των συναδέλφων εκθετών και να πληρώσω είσοδο 2 ευρώ, έτσι για να ενισχύσω και εγώ την προσπάθεια.

Φτάνοντας στην είσοδο μας είπαν ότι για απόψε η είσοδος είναι 5 ευρώ. Ρωτάμε γιατί και μας απαντούν ότι μέσα θα γίνουν εκδηλώσεις με παραδοσιακά συγκροτήματα.

Ωραία, τους λέμε δεν μας ενδιαφέρει, θα δούμε μόνο τα περίπτερα και θα φύγουμε. ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΛΈΝΕ. ΕΛΆΤΕ ΕΝΑ ΆΛΛΟ ΒΡΆΔΥ.

Με λίγα λόγια, 1ον: Έχουμε πάει σε άπειρες εκθέσεις, η είσοδος δεν αλλάζει ποτέ. 2ον: Για τις εκδηλώσεις κόβεις εισιτήρια στο χώρο που το οργανώνεις.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΉΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΌΛΗ. Δεν ξέρω ποιος φταίει ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ, εγώ ξέρω ότι ο κόσμος έκανε μεταβολή και έφυγε».

ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΓΙΑΝΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

...................................................................

Ακόμη μια καταγγελία για το ίδιο θέμα

«Είμαστε στην ουρά και περιμένουμε να μπούμε μέσα στην Έκθεση Λαμίας, η οποία μετά από 7 χρόνια απουσίας από την πόλη μας και θέλοντας να στηρίξουμε αυτό το επιχείρημα και πάλι όπως εγώ και άλλοι συμπολίτες μας, βγαίνει μια κυρία από το γκισέ και μας λέει ότι το εισιτήριο από 2€ που ήταν μέχρι εκείνη την ώρα, μας λέει ότι είναι στα 5€ λόγω του ότι είχε κάποια κλαρίνα για σήμερα. Επίσης επισήμανε ότι έχει βγει σχετική ανακοίνωση. Και όταν ερωτήθηκε αν δεν θέλουμε να δούμε τα κλαρίνα, να δούμε μόνο την έκθεση, η απάντηση της εν λόγω κυρίας ήταν να έρθουμε αύριο!

Είναι κρίμα που σηκώθηκε και έφυγε ένα σωρό κόσμος γιαυτό το πράγμα! Από την άλλη αν κάποιος είχε πάει μόνο για την έκθεση και να μην καθίσει να δει τα κλαρίνα, δεν το σκέφτηκε κάνεις;;; Και στην τελική εάν ήθελε κάποιος να δει τα κλαρίνα γιατί να μη στήσουν ένα γκισέ έξτρα για να πάρει τα χρήματα από αυτούς που πήγαν να δουν τα κλαρίνα;; Και ύστερα λέμε να πάμε μπροστά σαν πόλη! Δυστυχώς ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν πάμε έτσι μπροστά, αλλά πίσω, πολύ πίσω!»

Ένας αγανακτισμένος ΛΑΜΙΩΤΗΣ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση