Οδός Τυμφρηστού...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 13:17 Οδός Τυμφρηστού... (φώτο αρχείου)

Επανειλημμένα έχω ξαναστείλει στην σελίδα σας για τα έργα στην οδό Τυμφρηστού και εσείς από την πλευρά σας έχετε κάνει πολλά ποστ. Αλλά το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο δρόμος έχει μονοδρομηθεί από αρχές του καλοκαιριού και δεν ενδιαφέρει ειλικρινά κανέναν. Περιπολικά, Σκουπιδιάρικα, αμάξια όλοι ανάποδα.

Εγώ και οι υπόλοιποι δηλαδή που μένουμε εδώ πρέπει να είμαστε μεγάλοι μαλάκες που οδηγούμε κανονικά και κάνουμε τον κύκλο. Και έρχονται και με "χίλια" , οπότε δεν θα αργήσει να γίνει το σοβαρό ατύχημα.

Ο ένας λέει δεν είναι δικιά μας ευθύνη ο άλλος "εντάξει τι να κάνουμε". Ο Δήμος τα ίδια. Δηλαδή ποιανού ευθύνη είναι να τηρηθεί ο ΚΟΚ σε αυτόν τον δρόμο αν δεν είναι της αστυνομίας?

Γείτονες έχουν κάνει παρατήρηση επανειλημμένα σε περιπολικό που περνάει ανάποδα. Και αν δεν δίνει το καλό παράδειγμα η εκτελεστική αρχή ποιος θα το δώσει?

Συγνώμη για τον τόνο του κειμένου εκ των προτέρων...

ένας αγανακτισμένος αναγνώστης σε αυτή την χώρα του "ωχαδερφισμού"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση