Πήγαμε το μωρό μας για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο και...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 22:50 Πήγαμε το μωρό μας για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο και...

«Επισκεφτήκαμε για δεύτερη φορά το νοσοκομείο Λαμίας με νεογνό 10 ημερών με δύσπνοια και η αντιμετώπιση ήταν άθλια για πολλοστή φορά.

Παίρνουν ιστορικό σε νεογνό από το παράθυρο, μιλώντας νοσηλευτής με γιατρό τηλεφωνικά, κρίνοντας το περιστατικό ακίνδυνο χωρίς καν να το εξετάσουν.

Όταν τελικά εξέτασαν το νεογνό με παρακάλια έκριναν πως δεν χρειάζεται συνοδεία για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που δέχεται νεογνά και αν έχουμε αμάξι να το πάμε μόνοι μας.

Εν τέλει το πήγαμε αμέσως φτάνοντας στο νοσοκομείο Λάρισας (1,5 ώρα δρόμο με κίνδυνο δυσφορίας σε ενα απλο ΙΧ) γιατί δεν μπορούσαν να δεσμεύσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ) που δεν είχαν καν ειδοποίηση για το περιστατικό, πλήρης αδιαφορία.

Το μωρό τελικά νοσηλεύεται με αναπνευστική υποστήριξη και αρχή βρογχιολίτιδας.

Έχουν χαθεί αρκετές ζωές απο αδιαφορία, πρέπει να χαθεί και απο ενα πλασματάκι που είναι μόλις 3,5 κιλά; Ας το ακούσει κάποιος επιτέλους να ταρακουνήσει λίγο το σύστημα».

Ένας απογοητευμένος και αγανακτισμένος πατέρας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση