Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 22:05 Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ

Τις ευχαριστίες της προς τους ανθρώπους του Νοσοκομείου Λαμίας και του ΕΚΑΒ εκφράζει η εκπαιδευτικός Βασιλική Μπούρα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του πατέρα της.

Μάλιστα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καλοσύνης προτρέπει όλους μας να χαρίζουμε καλοσύνη κάνοντας τον κόσμο διαφορετικό…

«Αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς πρωτίστως τους λειτουργούς του ΕΚΑΒ Λαμίας και τον εφημερεύοντα γιατρό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας και στη συνέχεια όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς επίσης και το προσωπικό ασφαλείας, για την άμεση ανταπόκριση και ιατρική φροντίδα που προσέφεραν στον πατέρα μου χτες 12 Νοεμβρίου 2022.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ και στον εφημερεύοντα εξειδικευμένο γιατρό που αξιολόγησε το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου και του χορήγησε την χρίζουσα ιατρική περίθαλψη και αγωγή .

Ίσως κάποιοι διαβάζοντας την ευχαριστήρια επιστολή μου σπεύσουν να σχολιάσουν αναφερόμενοι στα όλα τόσα αρνητικά που έχουν ακουστεί για το νοσοκομείο Λαμίας κατά καιρούς. Και ναι...θα έχουν δίκιο...δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ στο χθεσινό περιστατικό μιας και κατά τη διάρκεια της πολύωρης παραμονής μου στο χώρο των επειγόντων περιστατικών ως συνοδός του πατέρα μου  άκουσα,βίωσα και υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας της  ευσυνειδησίας όλων των προαναφερομένων λειτουργών και εργαζομένων.

Θα κλείσω την ευχαριστήρια επιστολή μου με κάτι που πιστεύω βαθιά ... και

με αφορμή τον "εορτασμό" της παγκόσμιας σημερινής μέρας ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ...

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΑΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ...

Βασιλική Μπούρα

Εκπαιδευτικός Δ/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση