Άκρως επικίνδυνη παιδική χαρά στα Γαλανέικα Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 13:53 Άκρως επικίνδυνη παιδική χαρά στα Γαλανέικα Λαμίας

Διαβάστε την καταγγελία μιας μητέρας σχετικά με την παιδική χαρά του Αγίου Αθανασίου:

«Θέλω να εκφράσω την ανησυχία και την αγανάκτηση μετά από βόλτα με το δίχρονο παιδί μου στην παιδική χαρά της πλατείας του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Κατ αρχας δυστυχώς είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι εμφανώς παραμελημένη και μισοδιαλυμένη, όμως σήμερα διαπίστωσα πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποβεί μια απλή βόλτα με παιδάκι.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν ακαθαρσίες στο χώρο μέσα στις κούνιες, σπασμένα γυαλιά σε διάφορα σημεία ανακατεμένα με χαλίκια, ακόμη και βίδα!!!!

Άνετα τρυπιέται ή χειρότερα την καταπίνει μικρό παιδί. Όσο και καταπάνω να είναι ένας γονέας, παντού ελλοχεύουν κίνδυνοι που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα....»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση