Μια λυπητερή ιστορία για ανθρώπους και ζώα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 23:15 Μια λυπητερή ιστορία για ανθρώπους και ζώα

Η γηραιά κυρία, γνωστή φιλάνθρωπος και φιλόζωη ,δεν έλεγε ποτέ όχι όταν ήταν να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.

Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να χάσει ξαφνικά το μοναχογιό της, νεαρό ακόμη, και τότε κατέρρευσε ο κόσμος της.

Μόνη της συντροφιά ο σκύλος  και οι γάτες της.

Είχαν περάσει πλέον οι καιροί που τάιζε όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς .Η μεγάλη  ηλικία και τα πολλά προβλήματα υγείας την έφεραν σε κατάσταση να μη μπορεί να κινηθεί  και να παραμείνει κατάκοιτη .

Εδώ και λίγο καιρό η υγεία της επιβαρύνθηκε περισσότερο και μετά από μακρά παραμονή στο νοσοκομείο  βρίσκεται σε κάποιο ίδρυμα μη μπορώντας ούτε να πάρει αποφάσεις ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί.

΄Ολο αυτό το διάστημα φιλόζωη τάιζε και φρόντιζε τα ζώα  στην αυλή του σπιτιού της ηλικιωμένης μέχρι που  ήρθε η ρητή «εντολή» από τους κληρονόμους ότι τα ζώα πρέπει να φύγουν γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν οικονομικά την κατοικία πουλώντας ή ενοικιάζοντάς τη.

Σου σπαράζουν την καρδιά  τόσο τα τρία γατάκια όσο και ο σκύλος που την περιμένουν έξω από την πόρτα και καιροφυλαχτούν να μπουν μέσα για να τη συναντήσουν.

Δυστυχώς μέχρι τώρα όσες προσπάθειες έγιναν ώστε να επιτευχθεί μια συνεννόηση με τους κληρονόμους απέτυχαν, αλλά και οι προσπάθειες για υιοθεσία των ζώων δεν απέδωσαν.

Ελπίζω πραγματικά η εν λόγω ηλικιωμένη να μην είναι σε θέση να αντιληφθεί την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα ζώα της τα οποία υπεραγαπούσε και ήταν η μόνη χαρά της στη ζωή.

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να υιοθετήσει κάποιο από τα τρία γατάκια (ένα στειρωμένο θηλυκό κόκκινου χρώματος  και δύο αστείρωτα αρσενικά, όλα περίπου 2 ετών) καθώς και έναν αρσενικό  σκύλο περίπου 10 χρόνων;

Τηλέφωνο για επικοινωνία: 6985598717.

Φιλόζωη αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση