Ελλάδα 2023...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 11:10 Ελλάδα 2023...

«Μόνη μου σ' ένα δωμάτιο να βλέπω διάφορα αποσπάσματα συνεντεύξεων και βίντεο σπαραγμού για τις τόσες ψυχές που έφυγαν ....άνθρωποι που δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου δεν με ήξεραν όμως ούτε αυτοί ....και όμως τους κλαίω και νιώθω τον πόνο...δύο παιδιά γεμάτα όνειρα τώρα αποκαλούνται Ήρωες γιατί απλά έτυχαν να ταξιδέψουν με ένα τραίνο ....Ήρωες γιατί έτυχαν να είναι παιδιά με αξίες αρχές και σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους ...ήρωες γιατί σκέφτηκαν και την ΜΑΝΑ των άλλων ανθρώπων ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ 

Και παρόλα αυτά Ζω σε μια Ελλάδα που άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους για τα παιδιά που δεν ήξεραν και κρατούν ένα λευκό κερί και ένα τριαντάφυλλο και κάποιοι άλλοι γκλομπ και δακρυγόνα γιατί και αυτοί ακολουθούν εντολές γιατί και αυτοί έχουν κάποιον δικό τους πίσω γιατί και αυτοί κάπου χρωστάνε ...αλλά πίσω από το κράνος θέλω να πιστεύω βγάζουν δάκρυα θλίψης και όχι δάκρυα από τα δακρυγόνα και θα ήθελαν και αυτοί να κρατάνε ένα κερί αλλά κρατούν τις ασπίδες τους και τα γκλομπ...Γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ!

ΩΣΤΩΣΟ Ζω σε μια Ελλάδα που μας κυβερνούν άνθρωποι από μεγάλα σαλόνια=συμφέροντα που η σύγχρονη τραγωδία που ζούμε έτσι λένε θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες βλέπετε Μάτι,Εύβοια και μετά όλα θα ξεχαστούν και ο λόγος θα είναι γιατί δεν πουλάει πια το θέμα ...γιατί ξαφνικά θα ανοίξουν θέσεις εργασίας και τα θέματα θα λυθούν.Μέχρι την επόμενη φορά που κάποια ΜΑΝΑ θα θρηνήσει και θα ουρλιάζει και εκεί όλοι θα σιωπήσουν για να ακουστεί αλλά πάλι οι άνθρωποι θα έχουν γίνει σκόνη και αστέρια και απλά από εκεί που θα είναι θα χαμογελούν και θα χορεύουν από τα δάκρυα των ΜΑΝΑΔΩΝ τους γιατί Γι' αυτούς το κάθε δάκρυ θα είναι μια νότα μουσικής!!!

Κατάφερα και έγραψα 1.456 λέξεις για ένα λάθος κλειδί για ένα λάθος τραίνο για ένα λάθος δάκρυ για μια ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΣΗ !!!»

Ανανγώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση