Ας φτιάξουν επιτέλους την παιδική χαρά στα Άνω Ρεβένια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 12:21 Ας φτιάξουν επιτέλους την παιδική χαρά στα Άνω Ρεβένια

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που έστειλε ένας γονιός από την παιδική χαρά στα Άνω Ρεβένια, ο οποίος παρακαλά εκ μέρους όλων των γονιών να φτιαχτεί όπως πρέπει για να μην είναι επικίνδυνη για τα παιδιά.

«Η παιδική χαρά βρίσκεται Άνω Ρεβένια πάνω ακριβώς από την Καλυβίων στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Η συγκεκριμένη πλατεία όπως βλέπετε είναι εντελώς παρατημένη. Τα καλοκαίρια παρακαλάμε για να έρθουν να κόψουν τα δέντρα και τα χόρτα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στις κούνιες στα παγκάκια, ενώ καθημερινά έρχονται Ρομά και πετάνε σκουπίδια τσιγάρα κλπ. Έχουμε όλοι αγανακτήσει κάτι πρέπει να γίνει.

Έχουμε μικρά παιδιά που πάνε και παίζουν φοβόμαστε για το οτιδήποτε. Μέχρι και σύριγγες έχουμε βρει..., είναι ακατάλληλη για μικρά και άκρως επικίνδυνη.

Τα παγκάκια σπασμένα καθώς τα έχουνε σπάσει για να πάρουνε τα ξύλα φανταστείτε που έχουν φτάσει.

Φωτισμός μηδέν και ούτε καν κάδους για σκουπίδια δεν έχει. Έρχονται την νύχτα και κάνουν ότι κάνουν.

Σας παρακαλώ πολύ εκ μέρους όλων των γονιών να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ!»

Ένας γονιός

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση