Δύο χρόνια με επικίνδυνα σκουπίδια σε Δημοτικό Χώρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 15:30 Δύο χρόνια με επικίνδυνα σκουπίδια σε Δημοτικό Χώρο

«Πριν από δύο χρόνια περίπου, εκτελέστηκαν εργασίες μέσω χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου στο Χαλκιοπούλειο.

Μεταξύ των εργασιών ήταν και η αποκατάσταση της μόνωσης στην βόρεια πλευρά του γυμναστηρίου. Τα επικίνδυνα υλικά μονώσεων πολυουρεθάνης που αποξηλώθηκαν, παραμένουν ακόμη σε σήμερα στην ίδια θέση εντός του οικοπέδου του Δημοτικού γυμναστηρίου.

Μετά από δύο χρόνια, δεν όφειλε ο εργολάβος ή/και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, να τα έχουν απομακρύνει; Τελικά σε αυτή την πόλη, πόσος χρόνος χρειάζεται να αντιληφθούν τις αυτονόητες υποχρεώσεις τους, η εκάστοτε Διοίκηση και οι Υπηρεσίες του Δήμου;»

Αναγνώστης 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση